پیشنهاد 3 ماده ای سایپا به خریداران برلیانس

پیشنهاد سایپا به خریداران برلیانس

سایپا در طرح پیشنهادی خود به مشتریان برلیانس، در قالب 3 ماده پیشنهاداتی را ارائه کرده است:

پیشنهاد سایپا به خریداران برلیانس

سایپا طرحی را در قالب سه ماده به خریداران خودروهای برلیانس پیشنهاد داد. به گزارش خبرنگار عصر ایران ، سایپا در طرح پیشنهادی خود به مشتریان برلیانس، در قالب 3 ماده پیشنهاداتی را ارائه کرده است.

در روش اول مشتریان در صورت تمایل می توانند وجه ثبت نامی خود را با سود انصراف 45درصد از زمان ثبت نام اولیه خودرو دریافت کنند و پس از انصراف کامل از ثبت نام فروش فوری یک دستگاه خودرو از محصولات قابل عرضه شرکت سایپا با قیمت قبل اردیبهشت 98 با قابلیت خرید انصرافی برای مشتری فراهم شود.

پیشنهاد سایپا به خریداران برلیانس


در روش دوم مشتریان محصولات خانواده برلیانس در صورت تمایل می توانند خودرو ثبت نامی خود را براساس طرح مندرج در بخشنامه به محصولات خانواده گروه ایکس 100 و ایکس 200(پراید,تیبا,ساینا و کوییک) تبدیل کنند.

پیشنهاد سایپا به خریداران برلیانس


در روش سوم این طرح , مشتریان محترم در صورت تمایل می توانند تا آغاز مجدد تولید از سود مشارکت و جریمه تاخیر طبق قرار داد (سود 27درصد) نسبت به امضا الحاقیه به صورت اختیاری اقدام کنند.

پیشنهاد سایپا به خریداران برلیانس

  • نویسنده : مریم میری
    • امتیاز :
    • 0
    • 0
  • تاریخ انتشار : 1398/02/25
  • تعداد مشاهده : 1774 بار
نظر شما

ایمیل شما نشر نخواهد شد.فیلد های ضروری با * نشانه گذاری شده است.

تصویر امنیتی

پیام شما بعد از بررسی نمایش داده خواهد شد

نظر خود را بنویسید